Wij hebben weer een aantal extra fleurige aanbiedingen voor u ingekocht om het binnen en buiten weer op te fleuren.  We hebben deze week Pioenrozen, Gerbera’s, Kamerplanten en vlijtige Lies in de aanbieding.
  • Pioenrozen 2 bossen voor 5 euro
  • Gerbera’s 10 voor 1 euro
  • Kamerplanten 2 + 1 Gratis (De laagst geprijsde gratis)
  • Grote vlijtige Lies voor 1 euro

Voor deze aanbiedingen geld zolang de voorraad strekt dus op=op.

Uiteraard vindt u in onze Bloemensjop nog vele andere fleurige aanbiedingen. Ook hebben wij weer volop nieuwe tuinplanten staan.

In onze bloemenwinkel op Winkelboulevard Noord (Burgemeester Jansenlaan 145) kunt u terecht voor een diversiteit aan verse bloemen, bloemwerk, boeketten, bloemdecoraties, planten, tuinplanten, Hydrocultuur, potten en vazen en meer..

Wij kopen onze bloemen en planten drie keer per week in op de veiling. Dat betekent dat wij uitsluitend met verse bloemen werken en goed kunnen inspelen op de vraag van het moment. Zo bent u zeker van dagverse bloemen en een ruim assortiment. Er is altijd een ruime keus in boeketten in alle soorten en maten maar ook een boeket naar persoonlijke wens maken wij graag voor u.

Onze Bloemensjop is geopend van Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. En op Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Bloemensjop Winkelboulevard Noord Burgemeester Jansenlaan 145 3331 HG Zwijndrecht Telefoon 078 – 737 04 60 www.bloemensjop.nl