We gaan dit keer een populaire huiskamer- en of kantoorplant verloten Een Dracaena! Ook kans maken op deze mooie plant ?

Like onze Bloemensjop Facebook pagina & Deel dit bericht. Zou u deze Dracaena voor u zelf willen winnen of gunt u hem iemand anders!

Dracaena is hoge, volle kamerplant- of boom met een of meerdere stammen. En makkelijk in onderhoud . De plant slaat vocht op in de stam en is dus bestand tegen een keertje vergeten om water te geven. Door de wat palmachtige vorm heeft deze woonplant een stoere, tropische uitstraling die elk interieur iets exotisch geeft en fraai combineert met kamerbomen die kleiner blad dragen. Daarnaast helpt de plant het binnenklimaat schoon te houden. Volgens de NASA Clean Air studie is Dracaena een krachtige luchtzuiveraar.

Bloemensjop Dé bloemenwinkel van Zwijndrecht en omstreken. Voor een beetje extra kleur in je leven Dagelijks verse en betaalbare fleurige boeketten, bloemen en planten

Dinsdagmiddag 14 juni gaan we deze mooie Dracaena verloten onder alle likers en delers van onze pagina en dit bericht op basis van willekeurig verloting. De winnaar mag zijn of haar gewonnen Dracaena woensdag 15 juni komen afhalen in onze winkel

Onze Bloemensjop is geopend van Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. En op Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Bloemensjop Winkelboulevard Noord Burgemeester Jansenlaan 145
3331 HG Zwijndrecht Telefoon 078 – 737 04 60 www.bloemensjop.nl