Goedemorgen het word een heerlijke warme dag. Ook vandaag hebben we weer een leuke extra aanbieding voor U staan in onze Bloemensjop. Wat dacht U van een mooie bos Alstroemeria’s voor maar €1.25 (OP=OP)

Gedraaide bladeren en prachtige, felgekleurde bloemen: dat zijn dé kenmerken van de alstroemeria. Ze symboliseert vriendschap en dat maakt haar de perfecte bloem om aan je beste vrienden cadeau te geven.

Uiteraard vindt u in onze Bloemensjop nog vele andere aanbiedingen

Zien we jullie vandaag nog in onze Bloemensjop. Onze Bloemensjop is geopend van Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. En op Zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

Bloemensjop Winkelboulevard Noord Burgemeester Jansenlaan 145
3331 HG Zwijndrecht Telefoon 078 – 737 04 60 www.bloemensjop.nl

Heeft u een keer geen tijd om langs te komen in onze bloemen winkel. Maar u wilt toch een mooi boeket bloemen in huis hebben of bij iemand laten bezorgen in Zwijndrecht en omstreken

U besteld het nu gemakkelijk online via onze online Bloemenwinkel op www.bloemensjop.nl En u kunt het gelijk betalen via ideaal. Bestel vóór 15 uur, en laat vandaag nog uw boeket bloemen bezorgen via onze bezorgservice in Zwijndrecht. (m.u.v. zat, zon en feestdagen)

#boeket #Bloemensjop #Bloemen #Planten #Kamerplanten #alstroemeria #Zwijndrecht #bezorgen #bloemenwinkel