Bloemenwinkel Bloemensjop geopend!

Op donderdag 22 januari 2015 opende wethouder Robert Kreukniet met een mooie voordracht de nieuwe winkel in de hernieuwde Winkelboulevard Noord. Direct na de opening vulde de winkel zich met geïnteresseerden: Familie, vrienden, relaties, oud collega’s, het volledige Bloemensjopteam en, al gelijk de eerste klanten!

Perfecte plek

Ondernemer Udo Janssen is bloemist in hart en nieren. Na een kort uitstapje in een werkgelegenheidsbedrijf, pakt hij nu weer de bloemenknipschaar op. Lang hoefde hij niet te zoeken naar een winkelpand, hij zag de nieuwbouw van Winkelboulevard Noord en wist meteen: de perfecte plek! Met tal van leuke winkels én activiteiten, die het hele jaar door georganiseerd worden, is Zwijndrecht weer een volwaardige Winkelboulevard rijker.

Het geheim van een mooie bloem

De nieuwe winkel ziet er sfeervol, strak en modern uit en is uitgerust met onder andere steigerhouten meubelen als ook een extra grote koelcel. “Als een bloem het koud heeft, gaat hij namelijk ‘slapen’. Hierdoor blijft de bloem dicht zodat hij langer mooi blijft. Dat is het geheim van onze mooie bloemen!”, aldus Janssen.

Van alle bloemen thuis

Een verse bos bloemen, rouw- en bruidswerk, bedrijven die elke week een nieuw boeket willen? Geen probleem voor Janssen. Om de mensen thuis ook creatief met groen en bloem om te leren gaan, organiseert Janssen workshops. Wat bloemliefhebbers mogen verwachten in de Bloemensjop? Goede prijs, service, kwaliteit en gezelligheid.

Bloem- en plantliefhebbers

Samen met een jong en gezellig team, waaronder een collega via ‘Zwijndrecht Werkt’, ziet Janssen de toekomst fleurig tegemoet. “Wij heten bloem- en plantenliefhebbers vanaf 22 januari van harte welkom in het volledig gerenoveerde winkelcentrum in het algemeen en in onze Bloemensjop in het bijzonder”.