Bloemetje op de zaak

Bij Bloemensjop geloven wij: een bloemetje (of plant) ‘werkt’! Daarom bieden wij een bloemetje op de werkvloer of kantoor: bedrijfsbloemen en planten voor bedrijven en ondernemers. Wij verzorgen graag een verse plant of bloemen bij jullie op de werkvloer. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of vragen laat het ons dan weten.

Bloemen receptie balie bedrijf kantoor

Bedrijfsbloemen en planten voor bedrijven en ondernemers

Bestel nu een bloemetje voor op de zaak

Frisse lucht voor medewerkers

Het is een feit: planten zorgen voor meer zuurstof in de lucht. Wij adviseren je graag over hoe je met beplanting het luchtklimaat in jouw organisatie kunt verbeteren.  Vergeten jullie de planten weleens water te geven? Wij komen graag bij je langs en onderhouden de plant(en) voor je. Geen lucht of licht te bekennen? In dat geval hebben wij prachtige zijdeplanten, niet van echt te onderscheiden en tóch een natuurlijke uitstraling.

Restaurant vol bloemen

‘Ieder zijn vak’ en daarom hebben wij speciaal voor restaurants onze restaurant arrangementen. Is er een feest of speciale gelegenheid in uw organisatie? Dan leveren wij de bloemen, aangepast aan het thema en de wensen. Zo kun jij je aandacht richten op de planning in de keuken en zetten we samen iets moois op tafel.

Bloemen abonnement

Altijd de mooiste bloemen in huis? Kom je met regelmaat bij ons terug voor bloemen of planten? Dan bieden wij je graag een op maat gemaakt bloemen abonnement aan. De afgesproken bloemen en/of planten staan voor je klaar waar en wanneer je wilt, zonder dat jij er nog iets voor hoeft te regelen. Vrolijk uw werkplek op met een mooi boeket of bloemstuk!

Meer weten over bedrijfsbloemen en planten voor bedrijven?

Heb je na het lezen over bedrijfsbloemen en planten voor bedrijven nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. Stuur ons een bericht of bel ons op 078-7370460